Vi har som mål å hjelpe våre ungdommer til å leve et aktivt liv!

For å få til dette har vi skapt et bredt treningstilbud som passer for mennesker i alle faser av livet. Spenst Lillehammer ønsker å hjelpe unge med å få gode vaner tidlig i livet. Ved å øke oppmerksomheten rundt betydningen av regelmessig trening og hvordan dette påvirker helsen både fysisk og psykisk, bidrar vi til dette. Ungdoms helse påvirkes i stor grad av foreldrenes helse og velvære.

Spenst Lillehammer ønsker å skape aktiviteter og opplevelser for hele familien, enten sammen eller hver for seg. Variert trening som gir ungdomer styrke, mobilitet og kondisjon i en og samme treningsform. 

Her finner du svar på vanlige spørsmål om SPENST Ungdom medlemskap

Hva er Spenst Ungdom?

Medlemskapet gjelder fra det året du fyller 13 år til du fyller 16. Den dagen du fyller 16 vil medlemskapet automatisk settes over til Student. For kjøp av dette medlemskapet må foreldre signere for medlemskapet.

Medlemskapet innledes med at foresatt er med ungdommen til senteret, eller ungdommen tar med kontrakt hjem for signering og oppretter Ungdom medlemskap. Foresatt eller ungdommen bokker obligatorisk veiledningstime med Personlig Trener via resespsjonen eller registrering nedenfor.

Treningslappen er en del av medlemskapet Spenst Ungdom

Treningslappen er et eksklusivt tilbud for ungdom mellom 13-15 år som gir mulighet til å trene uten foreldre eller personer over 18 år hos oss. Bli medlem ved oppmøte i resepsjonen sammen med en foresatt. Er ungdom fylt 15 år kan man kjøpe medlemskapet direkte på nettsiden med foreldrekontroll.

Utdeling av medlemskort

Medlemskortet er digitalt og blir vist i resepsjonen. Ta Lappen er fullført når ungdom har gjennomført en time med Personlig Trener, gjennomført nettundevisningen som ligger på MIN SIDE og bestått eksamen. Vis skreenshoot av gjennomført eksamen i resepsjonen eller til Personlig Trener. Besøk må registreres hver gang man skal trene, uten registrering og kontroll kommer det et gebyr på kr. 100,-

Treningslappen gjennomføres i tre steg:

  1. Ungdom må gjennomføre en obligatorisk veiledning med Personlig Trener
  2. Ungdom må gå inn på "Min side" og gjennomføre obligatorisk nettundervisning
  3. Ungdom må ta Ta Treningslappen eksamen. Eksamen er elektronisk og ligger inne på "Min side"

Nettundervisning via MIN SIDE

Her skal undommen gå gjennom 4 moduler som gir grunnlag for å kunne bestå eksamen. Man må oppnå 80% for å bestå eksamen. 

Pris

Ta Lappen er inkludert i medlemksapet da vi ønsker å gi den beste starten fort trening på treningsenter.

Ønsker du å booke time til Ta Treningslappen, eller har andre spørsmål? Bruk kontakt skjema nedenfor: