Vi gleder oss til en dag med spennende aktiviteter og inspirasjon som vil gjøre det lettere og holde treningen i gang i sommer.  Håper at mange tar turen denne dagen for å snakke med en av våre mage dyktige PT instruktører.

Vi har en medlemsdag på hver senter!

Spenst Arena mandag 23. mai

Spenst Nord onsdag 25.mai

Salgstilbud denne dagen

Få 5 timer, betal for 3 + 10% på alle våre PT pakker opp til 30 klipp denne dagen. Vi har også introduksjonstilbud på tyrykkbølgebehandling med over 20%. Kom innom oss og ta del i tilbudet!

Personlig trener

Gratis intro time på Padel

Har du lyst til å prøve padel eller ønsker å lære det grunnlegende i spillet? Denne dagen kan du booke deg gratis intro time med vår Padel Coach. For å registrere din interesse send mail til padel@spenstlillehammer.no eller benytt skjema nedenfor. Husk å merke hendvendelsen med Padel intro og tidspunkt du ønkser.

Sommer pakke PT

Vi har satt i sammen en PT pakke som gir deg det du trenger for å holde treningen i gang også på ferie. Pakken inneholder:

  • 1 konsultasjon
  • ett treningsprogram
  • 1 PT time for gjennomgang av programmet
  • 1 treningsstrikk 

Gratis kroppsanalyse

Vi gir gratis kroppsanalyse denne dagen. det er begrenset med antall plasser, så vær rask. For å registrere din interesse og forhåndsbooke GRATIS kroppsanalyse må du sende mail til katrine@spenstlillehammer.no eller benytt skjema nedenfor. Husk å noter GRATIS kroppsanalyse Nord eller Arena og tidspunkt du ønkser i din hendvendelse. 

Gratis 20 min konsultasjon

Har du smerter eller trenger hjelp til å komme i gang med treningen? Denne dagen tilbyr vi GRATIS konsultasjon med vår fysioterapeut eller en av våre PT`er. Du kan forhåndsbooke til ti GRATIS konsultasjon ved å sende mail til katrine@spenstlillehammer.no eller benytte skjema nedenfor. Husk å notere ned GRATIS konsultasjon Nord eller Arena og tidspunkt du ønkser i din forespørsel.

Konsultasjon

Gruppetime

Få inspirasjon med en TABATA treningsøkt hvor vi kun bruker kroppsvekt, Dette er øvelser som er perfekt å ta med seg på ferie i sommer. Ønsker du å sikkre deg plass kan du forhånsbooke ved å sende mail til katrine@spenstlillehammer.no eller benytte skjema nedenfor. Husk å notere Gruppetime Nord eller Sør i din hendvendelse.

 

Gratis Vafler 

Smak på deilige protein vaffler fra BODYLAB. 

VELKOMMEN!